×

Contact us

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Kom alles over ons te weten

Uw elektrisch varen specialist

Elva B.V. is de elektrisch varen specialist welke in 1984 is opgericht door Piet Bibo en dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een autoriteit in het elektrisch varen.

Zo heeft Elva bijvoorbeeld de A-Synchrone techniek in het elektrisch varen geïntroduceerd. Zijn we nu voorloper met lithium (batterijen?) en kunt u ook een sloep kopen bij onze dochteronderneming AEE Marine. Zo zijn wij nog steeds het enige bedrijf dat zowel de elektromotoren als de aluminium boten zelf fabriceert.

U kunt onze elektrische bootmotoren o.a. vinden bij Gemeente Amsterdam, Natuurmonumenten, Center Parcs, diverse bootverhuurbedrijven en vele particuliere eindgebruikers.

logo-gemeente-amsterdam
logo-natuurmonumenten
logo-center-parcs

“ Met een fluistermotor van Elva kiest u voor zekerheid. ”

Onze geschiedenis

Na het vroeg tijdig overlijden van Piet Bibo in 2011 heeft zijn zoon Koen Bibo het bedrijf over genomen. Heden ten dage beschikken we over een uitgebreid machine park in een werkplaats van 1000 m2 met 2500 m2 buiten terrein. Hier worden niet  alleen onze Elva elektrische bootmotoren gebouwd, maar wordt er door AEE Marine BV ook nieuwe aluminium boten gefabriceerd, tevens is er nog genoeg ruimte vrij om bestaande schepen aan te passen voor het elektrisch varen.

.

Waar staan wij voor?

Een Elva motor staat voor duurzaamheid en rendement. Er wordt voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling en optimalisatie van onze elektrische fluistermotoren. Daarbij ontwikkelen wij graag nieuwe producten op het gebied van elektrische varen. Wij geven u hier graag advies over.

Nederlands Product

Onze elektrische bootmotoren worden volledig zelf gebouwd en daar zijn wij trots op. Waar vind je tegenwoordig nog een echte Nederlandse bootmotor.

Hoog Rendement

Doordat wij voortdurend bezig zijn met het ontwikkelen én optimaliseren van onze elektrische motoren halen wij voor u hier het maximale rendement uit.

Duurzaam & Groen

Als je elektrisch vaart met een handgemaakte motor, dan ben je echt met het milieu bezig. Fluisterstil in de natuur, dat is duurzaam en groen.

Onze elektrische bootmotoren

De meest recente technieken om onze elektrische bootmotoren zo duurzaam, bedrijfszeker en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Voor een professionele of particuliere gebruiker volledig plug and play geleverd, zodat u als gebruiker alleen maar hoeft te genieten van alle rust op het water.

Fluisterstil genieten van alle rust op het water