×

Contact us

Pods

Pods

Bedrijfszeker en goedkoop in gebruik

Elva Elektrische
POD-motoren

Elva elektrische POD-motoren kenmerken zich door hun robuustheid, strakke vormgeving en bedrijfszekerheid. Onze motoren zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik en hebben een hoog rendement.

De POD-motor is er voor de rustzoeker en de natuurliefhebber, maar zeer zeker ook voor de professionelere gebruiker zoals o.a. verhuurbedrijven en rondvaartbedrijven. Speciaal ontwikkeld voor continugebruik en is inmiddels getest onder de zwaarste omstandigheden.

Een Elva POD-motor is een geruisloze elektrische bootmotor voor optimaal vaarplezier.

Waarom een Elva POD-motor

Een Elva motor staat voor duurzaamheid en rendement. Er wordt voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling en optimalisatie van onze elektrische POD-motoren. Daarbij ontwikkelen wij graag nieuwe producten op het gebied van elektrische varen. Wij geven u hier graag advies over.

Mileuvriendelijk

Als je elektrisch vaart met een handgemaakte motor, dan ben je echt met het milieu bezig. Fluisterstil in de natuur, dat is duurzaam en groen.

Fluisterstil

Onze POD-motoren zijn echt fluisterstil. Met Elva elektrische bootmotoren kunt u genieten van alle rust op het water tijdens het varen.

Hoog Rendement

Doordat wij voortdurend bezig zijn met het ontwikkelen én optimaliseren van onze elektrische motoren halen wij voor u hier het maximale rendement uit.

Specificaties

De Elva elektrische POD-motoren hebben een gestroomlijnde en robuuste vormgeving en zijn gebouwd voor veelvoudig en langdurig gebruik.

De Elva elektrische POD-lijn bestaat uit vier verschillende vermogens variërend van 900 Watt tot 3500 Watt als vaste of stuurbare POD-motor.

Onze A-Synchrone borstelloze elektromotoren gebruiken een batterijspanning van 24 t/m 48 Volt DC afhankelijk van het vermogen en draaien op 1200 toeren per minuut.

Model POD 900 POD 1500 POD 1800 POD 3500
Continue Vermogen 900 Watt 1500 Watt 1800 Watt 3500 Watt
Spanning 24 Volt 48 Volt 48 Volt 48 Volt
Amp Max. 37,5 A 32 A 38 A 73 A
Motor Type A-Synchroom (borstelloos) A-Synchroom (borstelloos) A-Synchroom (borstelloos) A-Synchroom (borstelloos)
Toerental 1200 t.p.m. 1200 t.p.m. 1200 t.p.m. 1200 t.p.m.
Gewicht 14 KG 15 KG 23 KG 31 KG
Stuurbare Ophanging Optie Optie Optie Optie
Batterijmeter Standaard Standaard Standaard Standaard
Regeling Traploos Traploos Traploos Traploos

Fluisterstil genieten van alle rust op het water