×

Contact us

Buitenboordmotoren

Buitenboord

Robuust, bedrijfszeker en fluisterstil

Elva Elektrische
Buitenboordmotoren

Elva elektrische buitenboordmotoren kenmerken zich door hun robuustheid, strakke vormgeving en bedrijfszekerheid. Onze motoren zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik en hebben een hoog rendement.

De fluistermotor is er voor de rustzoeker en de natuurliefhebber, maar zeer zeker ook voor de professionelere gebruiker zoals o.a. verhuurbedrijven en rondvaartbedrijven. Speciaal ontwikkeld voor continugebruik en is inmiddels getest onder de zwaarste omstandigheden.

De bediening van de Elva is uiterst eenvoudig, zodat iedereen er mee overweg kan. Een Elva buitenboordmotor is een geruisloze fluistermotor voor optimaal vaarplezier, leverbaar in zowel kort- als langstaartmotor.

Waarom een Elva fluistermotor

Een Elva motor staat voor duurzaamheid en rendement. Er wordt voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling en optimalisatie van onze elektrische fluistermotoren. Daarbij ontwikkelen wij graag nieuwe producten op het gebied van elektrische varen. Wij geven u hier graag advies over.

Mileuvriendelijk

Als je elektrisch vaart met een handgemaakte motor, dan ben je echt met het milieu bezig. Fluisterstil in de natuur, dat is duurzaam en groen.

Fluisterstil

Onze fluistermotoren zijn echt fluisterstil. Met Elva elektrische bootmotoren kunt u genieten van alle rust op het water tijdens het varen.

Hoog Rendement

Doordat wij voortdurend bezig zijn met het ontwikkelen én optimaliseren van onze elektrische motoren halen wij voor u hier het maximale rendement uit.

Specificaties

De Elva fluistermotor heeft een gestroomlijnde en robuuste vormgeving en is gebouwd voor veelvoudig en langdurig gebruik.

De fluistermotor-lijn bestaat uit verschillende vermogens variërend van 900 Watt tot 1800 Watt als buitenboordmotor in zowel kort- als langstaart uitvoeringen.

De A-Synchrone borstelloze elektromotoren gebruiken een batterijspanning van 24 t/m 48 Volt DC afhankelijk van het vermogen. Verder is er als optie de mogelijkheid om de motoren te bedienen op afstand.

Model Elva 900 Elva 1500 Elva 1800
Vermogen 900 Watt 1500 Watt 1800 Watt
Voltage 24 Volt 48 Volt 48 Volt
Vermogen 900 Watt 1500 Watt 1800 Watt
Amp Max. 37,5 A 32 A 38 A
Motor Type A-Synchroom (borstelloos) A-Synchroom (borstelloos) A-Synchroom (borstelloos)
Motor Type 1200 t.p.m. 1200 t.p.m. 1200 t.p.m.
Gewicht Kortstaart 23 KG 24 KG 30 KG
Gewicht Langstaartstaart 24 KG 25 KG 31 KG
Spiegelhoogte Kortstaart 400 mm 400 mm 400 mm
Spiegelhoogte Langstaart 520 mm 520 mm 520 mm
Afstandbesturing Optie Optie Optie
Batterijmeter Standaard Standaard Standaard
Regeling Traploos Traploos Traploos

Fluisterstil genieten van alle rust op het water