×

Contact us

Binnenboordmotoren

Binnenboord

Hoge prestaties en onderhoudsvriendelijk

Elva Elektrische
Binnenboordmotoren

Elva is groot geworden met elektrische buitenboordmotoren en de laatste jaren hebben we ons assortiment uitgebreid met inboard motoren. Wij bieden een ruim aanbod van elektromotoren.

Hierbij kan het gaat om een losse motor ter vervanging van een bestaande situatie of een complete sets. Wij ontwikkelen al onze systemen in eigen huis met oog op gebruik voor de particuliere of professionele gebruiker.

Onze systemen zijn stil in gebruik, compact, plug and play en kunnen door iedereen worden aangesloten en bediend.

Waarom een Elva binnenboordmotor

Een Elva motor staat voor duurzaamheid en rendement. Er wordt voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling en optimalisatie van onze elektrische motoren. Daarbij ontwikkelen wij graag nieuwe producten op het gebied van elektrische varen. Wij geven u hier graag advies over.

Mileuvriendelijk

Als je elektrisch vaart met een Elva motor, dan ben je echt met het milieu bezig. Fluisterstil in de natuur, dat is duurzaam en groen.

Fluisterstil

Onze elektrische motoren zijn echt stil. Met Elva elektrische bootmotoren kunt u genieten van alle rust op het water tijdens het varen.

Hoog Rendement

Doordat wij voortdurend bezig zijn met het ontwikkelen én optimaliseren van onze elektrische motoren halen wij voor u hier het maximale rendement uit.

Specificaties

Binnenkort meer informatie over onze elektrische binnenboordmotoren.

Fluisterstil genieten van alle rust op het water